Den första feng shui
Skolan i Skandinavien
19 år på marknaden

 

 

 

 

 

 

Det är en
Holistic Feng Shui
utbildning

som inte finns
någon annanstans.
Missa inte den!

 

 

 

Kristallers kraft & feng shui styrka
Atlantis kunskaper är tillbaka på Jorden!


Genuin 6- månaders UTBILDNING till
feng shuikonsult och hälsorådgivare enligt holistisk feng shui
startar i Stockholm
den 24 november 2017

En ny tidsepok börjar formas Vi befinner oss i en tid där flera doktriner börjar vika och en ny form av tänkandet träder fram. När en ny form av andlighet möter vetenskapen på ett nytt sätt, när en intelligent Universums skaparkraft är vetenskapligt bevisat och börjar bli accepterat. Mötet mellan nya vetenskapliga studier, bl.a. kvantfysik, metafysik och Universums intelligenta skaparkraft ska ge oss nya lösningar. Allt detta utvecklar ett nytt perspektiv utifrån vilken ska vi ta ställning till vår verklighet. Vad är den sanna verklighet och vad är illusionen? Detta är morgondagens sanning och den måste vi lära oss att bemöta.

Holistic Feng Shui Sweden
UTBILDNING till feng shuikonsult och hälsorådgivare enligt holistisk feng shui startar under hösten 2017. Denna utbildning skapar en helt ny yrkesgrupp i Sverige. Vi utbildar konsulter som har en helhetlig bild och tar hänsyn till alla energiformer. Feng shui, läran om energi och dess rörelser, ligger som grund till utbildningen. Men just under denna utbildnings tillfällen ges en UNIK MÖLJIGHET för att lära sig hantera energier på mest kraftfulla sätt som bara Atlantisfolk kunde. Atlantis kunskaper är tillbaka på Jorden!
Syfte med konsultutbildning i holistic feng shui
Vi utvecklar feng shui filosofin och tillämpar den utvecklingen i praktiken. Drivkraften inom utvecklingsprocessen är Barbara-Anna som är feng shui rådgivare inom näringslivet, sedan 1999. Det finns efterfråga på arbetsmarknaden idag av
experter som kan integrera feng shui med andra områden t.ex. webbdesign, konst, coachning och den mest aktuella utvecklingen på Jorden dvs. Jordens uppstigning till 5:e dimensionen. Inom alla områden och i alla aspekter måste MÄNNISKAN energi vara i centrum. Man måste ta hänsyn till att ALLT ÄR ETT! Detta är tanken bakom holism och Holistic Feng Shui utbildning.

Varför feng shui?
Feng shuis filosofin är baserad på naturens krafter, solens rörelse och beskriver alla energi former på samma konsekventa sätt. Detta möjliggör att man kan jämföra olika energiformer med varandra. Dessutom under just denna utbildning kopplar vi ihop fengshuis kraft med kristallers energi. Du kommer lära dig att koppla energier runt om dig med kristallnät mandalor! Detta är det starkaste sättet för att attrahera det vad du vill!

Vad innebär att man kopplar ihop kristallers kraft & feng shui styrka?
Det är mest kraftfulla sätt att hantera energier. Utöver vatten, Jorden är uppbyggd för det mesta av kiseldioxid i olika former. Kiseldioxid förekommer ofta i en kristalisk form och har den egenskap att höja sin energi i samma takt som Jordens frekvens höjs. Kunskaper om hantering av kristallers energi ligger i samklang med denna situation som finns idag på Jorden. Inom feng shuis filosofi ligger vetande om det hur energier runt om oss och inom oss påverkar människans välmående, beslut, människans utveckling och medvetenhets höjning.
Atlantis kunskaper är tillbaka!
Idag är vi långt ifrån det levnadssätt som man hade i Atlantis när det gäller bland annat kunskap om energier, kristaller och kontakten med universum. Att kunna kombinera kristallers energier med feng shuis läran var atlantidernas största hemlighet. Dem var mycket duktiga och skickliga för att använda dem vetanden och Atlantiderna var en enda civilisation på Jorden som använd sig av denna kunskap på så högt nivå. Det är bara dem har bemästrat kristallers hemligheter så fullkomligt… tills nu. I samband med Jordens energi upphöjning kom denna visdom tillbaka. Jorden behöver den styrka och dem som kan hantera energier på detta kraftfulla sätt. Men utan Atlantis karma… Den är tillbaka eftersom Jorden behöver den styrka under sin uppstigning. Den behövs JUST NU!
Atlantis kunskaper är tillbaka på Jorden!
Detta är utbildning som lär dig att hantera energier så
som bara atlantisfolk kunde!
Lär dig koppla energier runt om dig med kristallnät mandalor!
Det är starkaste sättet för att attrahera det vad du vill!
Vad ger dig Holistic Feng Shui utbildning?
Utbildningen leder till ett mycket spännande yrke. Inget uppdrag är lika den andra. Du lär dig hur man tänker i olika sammanhang utifrån energi synvinkel när människan är i centrum. Du kan jobba som feng shui konsult, mentor eller utbildare och hjälpa människor att själva se det som hindrar dem att nå sin fulla potential. Att hjälpa dem att leva en välbalanserad och lyckligt liv. Efter certifiering kommer du kunna bli förmedlad av Holistic Feng Shui Sweden som sakkunnigt mentor/konsult eller utbildare eller samarbeta tillsammans med oss.
EN BRA OCH TIDSENLIG UTBILDNING ÄR MYCKET VIKTIGT !
Välj utbildning med hjärtat.
Utbildningen ska kännas bra och stämma med dina drömmar.
Utbildningens omfattning
All visdom har vi inom oss…. Vi kommer att gå in i oss för att se all den visdom som redan finns där. Utbildningen leder till din stark andlig utveckling, du ska utvidga din intuition, lära dig att uttrycka det vad du känner och kunna vägleda andra. Kan det bli bättre?
All visdom har vi inom oss….
Vi kommer att gå in i oss för att se all den visdom som redan finns där.
Genomgående under hela utbildningen så kommer vi att träna upp kontakt med vår intuition.

Utbildningens omfattning, uppläggning, datum, avgifter och anmälningsvillkor FINNS HÄR….
Utbildningen är mycket intensiv. Mellan träffarna förekommer hemuppgifter och eget arbete. Du behöver ha tillgång till dator och scanner för att kunna kommunicera med läraren mellan träffarna.
Känns de så som du borde gå på en ny livsbana?
Söker du en utbildning som ska förändra ditt liv?
Vill du hjälpa andra människor utvecklas?
Vill du bli mentor och hälsorådgivare?
Då är det utbildning för dig!
 
BA Scandinavian School of Feng Shui; tel: 070 715 58 38; epost: info@fengshui868.com
All text och alla bilder © 1998-2016 BA Scandinavian School of Feng Shui....
All of Life Comes to All with Ease and Joy and Glory ...
Hemsida med feng shui