Den första feng shui
Skolan i Skandinavien
23 år på marknaden

 

 

 

 

 

 

Det är en
Holistic Feng Shui
utbildning

som inte finns
någon annanstans.
Missa inte den!

 

 

 


SKANDINAVIENS FÖRSTA UTBILDNINGSFÖRETAG INOM FENG SHUI
Vi lanserar ett helt nytt utbildnings konceptet!

Välkomna till HOLISTISK FENG SHUI with SPIRIT
Grundkurs i
Holistisk feng shui och kristaller i vardagen
startar under varje nymåne

En ny tidsepok börjar formas Vi befinner oss i en tid där flera doktriner börjar vika och en ny form av tänkandet träder fram. När en ny form av andlighet möter vetenskapen på ett nytt sätt, när en intelligent Universums skaparkraft är vetenskapligt bevisat och börjar bli accepterat. Mötet mellan nya vetenskapliga studier, bl.a. kvantfysik, metafysik och Universums intelligenta skaparkraft ska ge oss nya lösningar. Allt detta utvecklar ett nytt perspektiv utifrån vilken ska vi ta ställning till vår verklighet. Vad är den sanna verklighet och vad är illusionen? Detta är morgondagens sanning och den måste vi lära oss att bemöta.

Holistic Feng Shui Sweden
UTBILDNING till feng shuikonsult och hälsorådgivare enligt holistisk feng shui skapar en helt ny yrkesgrupp i Sverige. Vi utbildar konsulter som har en helhetlig bild och tar hänsyn till alla energiformer. Feng shui, läran om energi och dess rörelser, ligger som grund till utbildningen. Denna utbildning är en UNIK MÖLJIGHET för att lära sig hantera energier på mest kraftfulla sätt som bara Atlantisfolk kunde. Atlantis kunskaper är tillbaka på Jorden!
Syfte med konsultutbildning i holistisk feng shui
Vi utvecklar feng shui filosofin och tillämpar den utvecklingen i praktiken. Drivkraften inom utvecklingsprocessen är Barbara-Anna som är feng shui rådgivare inom näringslivet, sedan 1999. Det finns efterfråga på arbetsmarknaden idag av
experter som kan integrera feng shui med andra områden t.ex. webbdesign, konst, coachning och den mest aktuella utvecklingen på Jorden dvs. Jordens uppstigning till 5:e dimensionen. Inom alla områden och i alla aspekter måste MÄNNISKANS energi vara i centrum. Man måste ta hänsyn till att ALLT ÄR ETT! Detta är tanken bakom holism och Holistisk Feng Shui utbildning.

Varför feng shui?
Feng shuis filosofin är baserad på naturens krafter, solens rörelse och beskriver alla energi former på samma konsekventa sätt. Detta möjliggör att man kan jämföra olika energiformer med varandra. Dessutom under just denna utbildning kopplar vi ihop fengshuis kraft med kristallernas energi. Du kommer lära dig att koppla energier runt om dig med mandalor byggda enligt kristallnät! Detta är det starkaste sättet för att attrahera det vad du vill uppnå!

Vad innebär att man kopplar ihop kristallernas kraft & feng shui styrka?
Att koppla kristaller med feng shui är mest kraftfulla sätt att hantera energier. Jorden är uppbyggd av olika former av kiseldioxid och den höjer sin vibration i samma takt som Jorden höjer sin frekvens. Kunskaper hur hanterar man kristallernas energi skapar förutsättningen för att kunna hantera denna situation som finns på Jorden idag. Inom feng shuis filosofin ligger vetande om det hur energier runt om oss och inom oss påverkar människans välmående, beslut, människans utveckling och medvetenhets höjning. Detta kunnande tillsammans med kristallernas kraft är mycket kraftfull verktyg för att hantera energier.
Atlantis kunskaper är tillbaka!
Idag är vi långt ifrån det levnadssättet som man hade i Atlantis när det gäller bland annat kunskap om energier, kristaller och kontakten med universum. Att kunna kombinera kristallers energier med feng shuis läran var atlantidenas största hemlighet. Dem var mycket duktiga och skickliga för att använda den vetanden och atlantidena var den enda civilisation på Jorden som använd sig av denna kunskap på mycket högt nivå. Det är bara dem har bemästrat kristallers hemligheter så fullkomligt… tills nu. I samband med Jordens energi upphöjning kom denna visdom tillbaka. Jorden behöver den styrka och dem som kan hantera energier på detta kraftfulla sätt. Men utan Atlantis karma… Dem kunskaper är tillbaka eftersom Jorden behöver styrka under sin uppstigning. Den styrkan behövs JUST NU! Lite mer om saga om Atlantis...
Atlantis kunskaper är tillbaka på Jorden!
Detta är utbildning som lär dig att hantera energier så
som bara atlantisfolk kunde!
Lär dig höja energier genom mandalor byggda på kristallnät!
Det är den starkaste sättet för att attrahera det vad du vill uppnå!
Vad ger dig Holistic Feng Shui utbildning?
Utbildningen leder till ett mycket spännande yrke. Inget uppdrag är lika den andra. Du lär dig hur man tänker i olika sammanhang utifrån energi synvinkel när människan är i centrum. Du kan jobba som feng shui konsult, hälsorådgivare och hjälpa människor att själva se det som hindrar dem att nå sin fulla potential. Att hjälpa människor att leva en välbalanserad och lyckligt liv. Efter certifiering kommer du kunna bli förmedlad av Holistic Feng Shui Sweden som sakkunnigt konsult eller hälsorådgivare eller samarbeta tillsammans med oss.
EN BRA OCH TIDSENLIG UTBILDNING ÄR MYCKET VIKTIGT !
Välj utbildning med hjärtat.
Utbildningen ska kännas bra och stämma med dina drömmar.
Utbildningens omfattning
All visdom har vi inom oss…. Vi kommer att gå in i oss för att se all den visdom som redan finns där. Utbildningen leder till din stark andlig utveckling, du ska utvidga din intuition, lära dig att uttrycka det vad du känner och kunna vägleda andra. Kan det bli bättre?
All visdom har vi inom oss….
Du kommer att gå in i dig för att se all den visdom som redan finns där.
Du kommer träna upp kontakt med din intuition -
- det är genomgående tråd under hela utbildningen

Utbildningens omfattning, upplägg, datum, avgifter och anmälningsvillkor FINNS HÄR….
Utbildningen är mycket intensiv. Du kan arbeta under tiden men tänkt på det att kursen är mycket intensiv. Du behöver ha tillgång till dator och scanner för att kunna kommunicera med läraren och göra virtuella feng shui konsultationerna.
Känns de så som du borde gå på en ny livsbana?
Söker du en utbildning som ska förändra ditt liv?
Vill du hjälpa andra människor utvecklas?
Vill du bli mentor och hälsorådgivare?
Då är det utbildning för dig!
 
BA Scandinavian School of Feng Shui; epost: info@fengshui868.com
All text och alla bilder © 1998-2016 BA Scandinavian School of Feng Shui....
All of Life Comes to All with Ease and Joy and Glory ...
Hemsida med feng shui