Den första feng shui
Skolan i Skandinavien
23 år på marknaden

 

Det är en
Holistic Feng Shui
utbildning

som inte finns
någon annanstans.
Missa inte den!

 

 
Webbdesign integrerad med feng shui!
Vill Du att affärerna ska gå bättre? Har Du någonsin funderat på om kassaapparaten står på rätt plats? Kassaapparatens placering kan bli riktmärket för ebb eller flod i Dina affärer.
Har Du svårt att få Dina medarbetare att stanna kvar? Eller att känna sig motiverade i sitt arbete? Bli det mycket övertid? Har Du många gånger svårt att gå hem från Ditt arbete?
Soffan i Ditt vardagsrum kanske avgör om Du vill hem för att läsa Din favoritbok eller om Dina vänner ringer och vill besöka Dig för att det är så roligt hemma hos Dig utan att något extra har gjorts. Det är energiflöde som påverkar oss på ett mycket behaglig eller minde trevligt sätt.
Feng shui är en nyckel som kan återställa/skapa balansen i din omgivning.
Just nu, frågar du förmodligen dig själv -
vad har allt detta med webbdesign att göra?
Men ...
Webbdesign påverkar din känslostämning lika stark som din omgivning gör.
Om du har använt internet för ett tag, jag är säker att du har upplevt det själv. Jag har sett webbplatser där flödet var helt fel eller färgschemat gjorde det svårt att läsa innehållet. Ingenting är mer frustrerande än att gå till en webbplats för att hitta ett svar, och inte kunna hitta det eftersom webbplatsens utformning inte är vettigt eller sidans energi är för låg för att man ska"orka" navigera.
Det finns ett antal saker som påverkar webbdesign och detta bör man överväga medan den byggs. Med tanke på dessa faktorer kan det bli skillnad mellan en webbplats som gör att besökare blir kunder och en som irriterar människor. Om besökare på din hemsida känner sig bekväm, då kommer dem att vilja göra affärer med dig.
Vi vet att designen inte är det viktigaste faktor. Men webbdesign spelar en stor roll för att få verksamheten blomstra. Webbdesign ofta är orsaken till om en besökare kommer tillbaka till din webbplats eller aldrig vill komma tillbaka.
 
BA Scandinavian School of Feng Shui; epost: info@fengshui868.com
All text och alla bilder © 1998-2016 BA Scandinavian School of Feng Shui....
All of Life Comes to All with Ease and Joy and Glory ...
Hemsida med feng shui