Den första feng shui
Skolan i Skandinavien
23 år på marknaden


Det är en
Holistic Feng Shui
utbildning

som inte finns
någon annanstans.
Missa inte den! 

 

 
BA Scandinavian School of Feng Shui
den första feng shui Skolan i Skandinavien, grundades under sommaren 1998 av Barbara-Anna.
Skolan undervisar enligt den traditionella, klassiska feng shuis-filosofin. Det är naturens krafter och energikvalitet i respektive väderstreck som ligger till grund för den. Energikvalitén i söder är inte likadant den energin som finns i norr. Det är självklarhet för oss också idag.
Skolans mål
är att utbilda feng shui konsulter som är mycket kunniga och förankrade i det österländska sättet att tänka men samtidigt som kan bemöta dagens utmaningar. Som kan bygga upp egna värderingar och hittar de mest effektiva och kraftfulla lösningarna, som passar i vår svenska miljö i västerlandet. Genom detta sätt skapar man större förståelse mellan österländskt och västerländskt tänkande.
Vi är entreprenörer inom feng shui i Sverige och utvecklar feng shuins tänkande så att den blir lika kraftfull idag och i framtiden som den var tidigare. Denna utvecklingsprocess kallar vi "Feng shui 2012 & efteråt". Dagens sätt att tänka på feng shui kräver att nya kunskaper tas in.
Under hösten 2015 startade BA Scandinavian School of Feng Shui den första professionella Holistic Feng Shui utbildning till feng shui konsult och hälsorådgivare enligt holistisk feng shui.
Holistisk feng shui konsultutbildning
Vi utvecklar feng shui filosofin och tillämpar den utvecklingen i praktiken. Drivkraften inom utvecklingsprocessen är Barbara-Anna som är feng shui rådgivare inom näringslivet, sedan 1998. Det finns efterfråga på arbetsmarknaden idag av experter som kan integrera feng shui med andra områden t.ex. hälsa, coachning, webbdesign eller konst. Inom alla områden och i alla aspekter måste MÄNNISKANS energi vara i centrum. Man måste ta hänsyn till att ALLT ÄR ETT! Detta är tanken bakom holism och Holistisk Feng Shui konsultutbildning.
Barbara-Anna
Barbara-Anna är en handlingskraftig eldsjäl och en kreativ mångsysslare. Hon är utbildad civilingenjör inom kristallkemi och halvledarteknik, företagsekonomi samt projektledning. I drygt tjugo år har hon arbetat inom sitt yrke på ledande poster i näringslivet.
Barbara-Anna kom i kontakt med "feng shui tänkande" i början av 70-talet. Hon har rest mycket under 80-talet och har lärt sig att kombinera kristallernas kraft med feng fhui principer. I Kanada, Kina och Tibet möte hon sina lärare.
I augusti 1998 grundade Barbara-Anna den första feng shui Skolan i Skandinavien, BA Scandinavian School of Feng Shui, och genom åren har utbildat feng shui konsulter enligt den klassiska feng shui läran.
Under 1999 började Barbara-Anna arbeta med feng shui inom affärslivet. Hon har framlagt många innovativa lösningar och förbättringar till klassisk feng shui och är aktiv drivkraft inom feng shuis utveckling.
2006, skapade Barbara-Anna varumärket BA88 Modern Design. Varumärkets motto är att sprida kunskap om hur man skapar skönhet, hälsa och välmående. BA Scandinavian School of Feng Shui ingår idag i varumärke BA88 modern design® .
Idag är Barbara-Anna, en av Skandinaviens främsta feng shui experter med inriktning på klassisk och intuitiv feng shui, feng shuis astrologiska prognoser och bussinnes feng shui. Hon är författare till boken "Feng Shui österländsk symbolik" (AnBas Förlag, 2000) och "Feng shui och människans inre kraft" (AnBas Förlag, 2007).
Så säger Barbara Anna om sitt arbete med människor:
"Jag känner mig utvald och priviglerad. Det jag gör är min passion. När jag ser människor förändras, när de hittar sitt sanna jag, sin passion, när de börjar leva ett mer balanserat liv, så berör det mig djupt".
 
BA Scandinavian School of Feng Shui; epost: info@fengshui868.com
All text och alla bilder © 1998-2016 BA Scandinavian School of Feng Shui....
All of Life Comes to All with Ease and Joy and Glory ...
Hemsida med feng shui